Mini-Mecenas

Artikel 1 van 1
€ 5,00 (inclusief btw)

Nieuwe bestellingen worden altijd op woensdag- of donderdagochtend verstuurd. Heeft het meer haast? Laat het even weten met een mailtje: mail@LukasArt.nl

Inmiddels heb ik meer dan 100 Mini-Mecenassen. Ze geven mij 3 euro per maand, of een beetje meer, voor minimaal één jaar. In ruil daarvoor krijgen ze:

Het stimuleert me enorm om kunst te maken, niet alleen financieel maar ook omdat ik weet dat er überhaupt mensen kijken naar wat ik maak en daar ook iets van vinden, goede (betere) ideeën hebben en me attenderen op kunstenaars die ik niet ken. Hieronder ziet u enkele projecten die de afgelopen jaren (deels) zijn gefinacieerd door de Mini-Mecenae:

Mocht u ook Mini-Mecenas willen worden, heel erg fijn natuurlijk. U kiest een bedrag, betaalt via iDeal en vanaf dat moment bent u mijn Mini-Mecenas en ontvangt u een welkomstcadeau. U machtigt mij daarbij automatisch voor het afschrijven van hetzelfde bedrag dat u gekozen heeft voor minimaal één jaar. Na een jaar wordt het Mini-Mecenaat stilzwijgend verlengd en kan op ieder moment schirftelijk worden beëindigd, mailen mag natuurlijk ook.

© 2015 - 2024 LukasArt | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel