nr. 20 - 'Daar ergens' op picture flexidisc - 2019

Vorige Artikel 2 van 8 Volgende
€ 9,95 (inclusief btw)

Dit nummer is te koop op een zeer bijzondere picture-flexidisc, 178mm x 178mm. Dat is een singeltje gemaakt van flexibel materiaal, maar hij doet het echt! De singeltjes zijn genummerd en gesigneerd (oplage: 263). De helft van de oplage is te koop tegen kostprijs. De andere helft is voor de Mini-Mecenae.

Maar ja, wat heb je aan een flexidisc als je geen platenspeler hebt? Daarom: wordt Mini-Mecenas* of verhoog je maandbedrag** en je krijgt er GRATIS een Denver VPL-120 - Platenspeler t.w.v. € 44,95 bij!

Het nummer is natuurlijk ook gewoon te beluisteren op Spotify of op iTunes. Om het nummer direct in je brouwser te beluisteren klik hier. Met de rechtermuisknop kun je het nummer gratis downloaden.

Als je kijkt hoe groot het heelal is, dan zijn wij daar bij vergeleken erg klein. Als je kijkt hoe oud het heelal is en hoe kort wij hier op aarde rondlopen, dan zijn wij hier maar een fractie van de tijd. Maar we zijn er wel!

Opgenomen in de Eline Bergmann studio in Amsterdam, op een schitterende Fazioli piano, geproduceerd door Coen Dingemans, met trompet en bugel van Maurice Ditmer, is dit een prachtig nummer geworden. Een kleine viering dat we er zijn, hoe nietig en kort ook.

Zowel de opnames, de productie als de flexidiscs zijn voor 50% gefinancierd door de Mini-Mecenae, waarvoor veel dank! Alle Mini-Mecenae krijgen als dank het nummer op flexidisc thuisgestuurd. Bent u Mini-Mecenas? Dan krijgt u het nummer begin december samen met een ander project toegestuurd. Kunt u niet wachten? Laat het even weten, dan stuur ik het meteen op!

* Het Mini-Mecenaat duurt minimaal één jaar en wordt maandelijks geincasseerd via automatische incasso. Voor alle voordelen en voorwaarden omtrent het Mini-Mecenaat, klik hier.

** Met deze verhoging stemt u in met een verlenging van het Mini-Mecenaat van minimaal één jaar.

 

© 2015 - 2023 LukasArt | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel