Plaat&Speler - handplatenspeler

Artikel 4 van 4
€ 24,95
Voorraad 9 stuks

Nieuwe bestellingen worden altijd op woensdag- of donderdagochtend verstuurd. Heeft het meer haast? Laat het even weten met een mailtje: mail@LukasArt.nl

 

Nu weer te koop!!

Plaat&Speler: een 68 toerenplaat inclusief platenspeler! Vouw de verpakking zo om, zodat u deze direct als platenspeler kan gebruiken. U gelooft uw eigen oren niet! Er komt heel helder geluid uit deze platenspeler. Géén elektriciteit nodig, want u speelt deze plaat met de hand af.

De plaat die er bij zit is geproduceerd in eigen beheer en speciaal voor deze Plaat&Speler gemaakt: een extra diepe groef, precies één beat per rotatie voor optimaal gebruikersgemak, speciaal gemasterd voor deze device, geperst in de enige echte platenperserij van Nederland in Haarlem. De audio is een muzikaal hoorspel van de avonturen van iemand op een doordeweekse dag.

De Plaat&Speler is ook te verkrijgen in combinatie met de luxe verzameldoos met alle muziek. Wilt u Mini-Mecenas worden? Dan ontvangt u de verzameldoos gratis thuisgestuurd, met daarin onder andere de Plaat&Speler. Aanmelden en voorwaarden, zie het artikel: Mini-Mecenas. Bent u al Mini-Mecenas? Dan kunt u de luxe verzameldoos aanschaffen met 20% korting.

© 2015 - 2024 LukasArt | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel